Produk urang

Kami nyayogikeun anjeun jasa khusus pikeun minuhan sadaya karesep anjeun.

SAHA KAMI

  • company

Kami nawiskeun sababaraha rupa lineup produk

IBX mangrupikeun mérek ti Taizhou Huangyan Shentuo Vehicle Co., Ltd. Taizhou Shentuo Vehicle Co., Ltd. didirikeun taun 1998 sareng gaduh pangalaman langkung ti 20 taun. Éta ngahususkeun dina ngadamel kaca depan pikeun motor sareng mobil batré. Éta ngagaduhan pangalaman manufaktur anu euyeub sareng téknologi ngarah. Kami kawéntar pikeun kualitas luhur, harga kalapa sareng kecepatan pangiriman épisiénna. Salami mangtaun-taun, produk kami parantos ngajual ogé di Éropa sareng Amérika. Produkna parantos ditampi ku konsumén. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngarepkeun yén urang tiasa masihan anjeun pangalaman balanja anu pangsaéna sareng produk kualitas anu pangsaéna. Salaku tambahan, kami nampi pesenan sareng cutatan ti sadaya palanggan internasional. Produk ngadukung ritel sareng borong.